Tider hos Bisse kan bokas på kirokliniken på Ekerö

Bisse Eliæson är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och en mycket erfaren kiropraktor med mer än 20 år i yrket. Bisse jobbar med de flesta störningar i rörelseapparaten men är särskilt erfaren av diskbråck, whiplash och associerade besvär, samt yrsel och käkledssmärtor. Även extremiteter såsom fot, hand och axelproblem är lite av en specialitet. Kompletterar inte sällan med att skicka på röntgenundersökningar om det finns tydlig indikation på att det är av vikt och kan underlätta i behandlingen.
Välkommen att boka tid hos Bisse, specialist på säker, effektiv och specifik behandling, med 25 års erfarenhet i branschen!

Bisse strävar ständigt efter kompetenshöjande fortbildning. Senaste inom Funktionell neurologi och Council on Extremity adjusting som komplement till Gonsteadmetoden som Bisse behandlar i enlighet med sedan 1998.
Bisse Eliæson är legitimerad Kiropraktor av socialstyrelsen och är såklart Ansvars- och patientförsäkrad samt medlem i LKR- Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation. https://lkr.se/

Alla våra kiropraktorer är legitimerade och godkända av socialstyrelsen!